Presentaciò

Benvingut a la pàgina Web de Rectorat de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, una jove Universitat pública, omple d’entusiasme i energia, que té com a decidit propòsit oferir formació i investigació de la més alta qualitat. Les nostres metes són: formar íntegrament als nostres estudiants des del pensament plural i crític, generar investigació del més alt nivell, i col·laborar en la solució dels problemes que afecten a la nostra societat, per al seu major i millor desenvolupament.

Desitgem manifestar el nostre agraïment a tots quants cada dia contribueixen al nostre projecte educatiu, amb la confiança que nostra Universitat no solament forma bons professionals, sinó que, a més, contribueix significativament al desenvolupament social, econòmic i cultural.

Amb set Facultats, dues Escoles Politècniques Superiors i cinc Centres d’Investigació, la Universitat Miguel Hernández d’Elx abasta un ampli ventall de camps en formació i investigació. Els seus estudis cobreixen disciplines acadèmiques tradicionals, i altres més especialitzades i noves. En comptar amb nombrosos grups d’investigació d’avantguarda la Universitat Miguel Hernández d’Elx garanteix que els ensenyaments estiguen íntimament relacionades amb els esdeveniments del món actual i els seus avanços. A més, els seus programes d’ocupació per a estudiants en institucions i entitats públiques i privades així com empreses, proporciona a les seues estudiants magnífiques oportunitats per al seu desenvolupament professional, i la seua inserció laboral.

En aquesta pàgina Web trobarà informació sobre les nostres activitats acadèmiques, culturals, esportives i d’investigació, entre unes altres. Li agraïm la seua visita i confiem que resulte interessant.

Una cordial salutació.

Jesús Tadeo Pastor Ciurana

Rector de la Universitat Miguel Hernández d’Elx

Aquest text ha sigut traduït utilitzant un motor de traducció automàtica.

2 març 2018