Presentaciò

Benvingut a la pàgina Web de Rectorat de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, una jove Universitat pública, omple d’entusiasme i energia, que té com a decidit propòsit oferir formació i investigació de la més alta qualitat. Les nostres metes són: formar íntegrament als nostres estudiants des del pensament plural i crític, generar investigació del més alt nivell, i col·laborar en la solució dels problemes que afecten a la nostra societat, per al seu major i millor desenvolupament.

Desitgem manifestar el nostre agraïment a tots quants cada dia contribueixen al nostre projecte educatiu, amb la confiança que nostra Universitat no solament forma bons professionals, sinó que, a més, contribueix significativament al desenvolupament social, econòmic i cultural.

Amb set Facultats, dues Escoles Politècniques Superiors i cinc Centres d’Investigació, la Universitat Miguel Hernández d’Elx abasta un ampli ventall de camps en formació i investigació. Els seus estudis cobreixen disciplines acadèmiques tradicionals, i altres més especialitzades i noves. En comptar amb nombrosos grups d’investigació d’avantguarda la Universitat Miguel Hernández d’Elx garanteix que els ensenyaments estiguen íntimament relacionades amb els esdeveniments del món actual i els seus avanços. A més, els seus programes d’ocupació per a estudiants en institucions i entitats públiques i privades així com empreses, proporciona a les seues estudiants magnífiques oportunitats per al seu desenvolupament professional, i la seua inserció laboral.

En aquesta pàgina Web trobarà informació sobre les nostres activitats acadèmiques, culturals, esportives i d’investigació, entre unes altres. Li agraïm la seua visita i confiem que resulte interessant.

Una cordial salutació.

Jesús Tadeo Pastor Ciurana

Rector de la Universitat Miguel Hernández d’Elx

Aquest text ha sigut traduït utilitzant un motor de traducció automàtica.

18 juny 2014